Efterlyst

262 Familiebillede. Herren yderst t.v. med briller og cigar er Ingemann Hansen, købmand i Næstved, søn af tømrermester Thorvald Hansen Næsby. Hvad og hvor og hvem og hvornår.

A 157 Hvem, hvor og hvornår. Måske foran et hønsehus eller stald, hønsegården ses forenden af bygningen

IP 4 Hvilket hus, hvor og evt ca. årstal.

Nr. 1396 Glumsø station. Hvad er anledningen til den store menneskemængde. Hvilket år. Der er 3-4 par som danser i venstre side af billedet

Vi vil blive glade hvis vi kunne skaffe flere oplysninger om disse billeder, det kan være personer - bygninger - landskaber - situationer - årstal osv.

| Svar

Nyeste kommentarer

11.08 | 06:39

Hej Mark Nilsen - Tak for din henvendelse, medlemsorienteringen er lige på trapperne og bringes her på siden inden for 2uger

10.08 | 20:20

Hvornår kommer der mere info omkring jeres arrangementer?

08.07 | 09:24

Hej Henriette
Vi har desværre ingen billeder fra Tybjerglille Skole

Mvh Suså Egnshistoriske Forening

04.05 | 20:16

Min mormor skulle have gået på Tybjerglille Skole ca. 1931 og jeg prøver at finde et klassebillede.

Kender nogen mon til denne skole og hører den herunder?