Gæstebogen

Her modtages meget gerne overstrømmende ros, seriøs kritik, samt øvrige kommentarer.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Anette Lorentzen, d. 07-10-2019
Flot hjemmeside og dejligt galleri, den er super godt lavet så man bliver helt fanget når man besøger den, tak for det...
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Pia Madsen, d. 01-07-2019
Har selv haft lidt tilknytning til Suså, så det var da med stor begejstring jeg fandt din hjemmeside, virkelig god om området, blev transporteret helt tilbage til barndommen i et par timer.
E-mail:
Skrevet af Christopher Lund Jensen, d. 18-05-2015
hej er det muligt i ville kunne fremskaffe noget historie/billedeværk af Spragelsevej 24. 4160 Herlufmagle. kendt som "den gamle skole" og Kistemager/snedker.
mvh. Christopher Lund Jensen
E-mail:
Skrevet af Finn Jelstrup, d. 31-03-2015
Vi efterlyser oplysninger om mejerist Reese som i følge folketælling 1860 for Holbæk, Løve, Sæby skulle have fået to børn i Glumsø: Ane Mathilde Laurine Reese i 1856 og Julie Christine Sophie Reese i 1858. Men de kan ikke umiddelbart findes i kirkebogen for Glumsø. Familien ender i Sønder Tranders syd for Aalborg og har vores arkivs interesse.
E-mail:
Skrevet af edith hansen, d. 14-07-2013
tak for reaktionen
Jeg vil vente spændt.
(det er dog ikke data jeg søger, men eftermælet af den gamle sognefoged, som også var ringer og graver ved kirken, hvor ligeledes Ane Sofie virkede ved passe kirken indvendig, ligesom hun peb præstekraver(Er der en frisk 90 årig i din nærhed, ville denne kunne både huske og fortælle)

Jeg har forsøgt at sende 3 forskellige email, men tilsyneladende er kun et af dem modtaget.

Har I begrænsninger ! - eller kan jeg genfremsende de andre 2 ?

Jeg har en del ting fra Herlufmagle, ja det er faktisk klenodie, som jeg gerne vil finde et godt sted til, i jeres lokalområdet.

Tilfældighederne har gjort, at de hos mig i Holstebro - ellers ville de være skrottet.

Om du evt. vil give mig en adresse, vil jeg sende en lille smagsprøve.

Venlige hilsener
Edith hansen
E-mail:
Skrevet af edith hansen, d. 10-07-2013
Den navnkundige sognefoged Jens Jensen og hans kone Ane Sofie Jensen, f. Andersen
har også min interesse. e døde med få timers mellemrum, og begravedes samme dag på Herlufmagle Kirkegaard ca. 1955. Deres gravsted er funden bevaringsværdig, og findes således endnu.
E-mail:
Skrevet af edith hansen, d. 10-07-2013
Skomager og postbud Frederik Ferdinand Andersen gift med Ane Joakedemine - Omkring 1906 byggede de det røde hus bag ved Herlufmagle gamle skole.
Deres børn var
Hedevig født 13.03.1896
Holger
Knud
Elizabeth

Ane Joakedemine var Psykisk ustabil(sindssyg efter tidens diagnose) Hun tilbragte sine sidste næsten 30 år på et af statshospitalerne, på det nærmeste glemt af alle.
Er der muligheder for at få nærmere oplysninger om denne familie? og især Ane Joakedemine. Hun er nøglepersonen i minslægtsforskning.
Skrevet af edith hansen, d. 10-07-2013
anders andersen, Gelsted skrev sine erindrnger - Kørte tørv til holmegaard glasværk - havde hest fra næstved kasseren opstaldet - hans kone hed frederikke - var med til at oprette en forening i Herlufmagle (vistnok for forsvarsbrødre - drev landbrug og gik også post. Kan I hjælpe mig med en kopi af disse erindringer?
E-mail:

Nyeste kommentarer

20.11 | 21:50

Billedet er taget ved Sandby bageren, manden med cyklen nr. 2 fra venstre er genkendt fra Glumsø

...
01.11 | 22:11

Hej Michael. Du må vær søn af Erik. Jeg kender meget til Erik. Kontakt mig på tlf, 21290946. Otto Høst email : otto@glumsoe.dk

...
26.10 | 22:46

Hej. Jeg var nabo til Bogtrykkeriet og kendte lidt til familien. Hvad spørger du om? Vh Nanny

...
25.10 | 11:15

Hej.
Jeg er barnebarn af Bogtrykker Holger Pedersen, som ejede Glumsø Bogtrykkeri frem til 1973. Jeg er faldet over han næringsbrev, nogle billeder, var det no

...